Paja&Bureau Oy

Paja&Bureau on metallimateriaaleihin huonekalu- ja esinemuotoilustudio ja valmistuspaja Ullanlinnassa, Helsingissä. Yrityksen ydinosaaminen on eri metalleissa sekä rakenteellisina elementteinä että esteettisinä pintamateriaaleina. Paja&Bureau tarjoaa sekä muotoilu- ja sisustusarkkitehtuutipalveluita että esinevalmistusta, asennusta ja projektinhallintaa. Holistinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa muotoilutoimeksiantoihin sekä ketterä valmius projektien hallinnan saralla mahdollistaa yrityksen kilpailukyvyn tinkimättä luotettavuudesta.

Paja&Bureau palvelee niin yksityisiä asiakkaita kuin isoja yrityksiä ja instituutioita.

MUOTOILUPALVELUT

Paja&Bureau tarjoaa monipuolisia palveluita sekä tila- että esinesuunnittelun puolella yhden kalusteen muotoilusta kokonaisvaltaiseen tilan suunnitteluun.

TUOTANTOPALVELUT

Paja&Bureau erikoistuu metallimateriaaleihin sekä rakenteellisissa elementeissä kuin monipuolisina, esteettisinä pintamateriaaleina.

PROJEKTINHALLINTA

Paja&Bureau tarjoaa projektinhallintaan ja -valvontaan liittyviä palveluita mikäli hankkeen kokoluokka, skaala tai erikoisosaaminen ylittää yrityksen oman kapasitettin hyödyntämällä laajaa yhteistyökumppaniverkostoa, joka käsittää tuotantolaitoksia, alihankkijoita ja logistiikkayrityksiä. Projektinhallinta toteutetaan rehellisesti alusta loppuun avaimet käteen  -periaatteella läpinäkyvästi ja luotettavasti. 

ASIAKASREFERENSSEJÄ

HELSINKI_Tunnus_MUSTA.png    aalto-logo-black.png  radiohelsinki-mark.png  Unknown.pngLee.png grid_hdw@2x.png