Paja&Bureau Oy

Paja&Bureau on metallimateriaaleihin erikoistuva huonekalu- ja esinemuotoilustudio ja valmistuspaja Ullanlinnassa, Helsingissä. Tarjoamme sekä muotoilu- ja sisustusarkkitehtuutipalveluista että esinevalmistusta, asennusta ja projektinhallintaa. Holistinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapamme muotoilutoimeksiantoja sekä ketterä valmiutemme projektien hallintaa kohtaan mahdollistaa kilpailukykymme tinkimättä luotettavuudesta.

Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin isoja yrityksiä ja instituutioita.

MUOTOILUPALVELUT

Paja&Bureau tarjoaa monipuolisia palveluita sekä tila- että esinesuunnittelun puolella yhden kalusteen muotoilusta kokonaisvaltaiseen tilan suunnitteluun.

TUOTANTOPALVELUT

Paja&Bureau erikoistuu metallimateriaaleihin sekä rakenteellisissa elementeissä kuin monipuolisina, esteettisinä pintamateriaaleina.

PROJEKTINHALLINTA

Paja&Bureau tarjoaa projektinhallintaan ja -valvontaan liittyviä palveluita mikäli hankkeen kokoluokka, skaala tai erikoisosaaminen ylittää yrityksen oman kapasitettin hyödyntämällä laajaa yhteistyökumppaniverkostoa, joka käsittää tuotantolaitoksia, alihankkijoita ja logistiikkayrityksiä. Projektinhallinta toteutetaan rehellisesti alusta loppuun avaimet käteen  -periaatteella läpinäkyvästi ja luotettavasti. 

ASIAKASREFERENSSEJÄ

HELSINKI_Tunnus_MUSTA.png    aalto-logo-black.png  radiohelsinki-mark.png  Unknown.pngLee.png grid_hdw@2x.png

 

”Olemme intohimoisia hyvän muotoilun suhteen ja metallien rooleista sekä rakenteellisina elementteinä kuin uniikin ja monipuolisen visuaalisen ilmaisun lähteenä. Metallien ikuinen luonne ja kierrätettävyys kulkee käsi kädessä kestävyyteen ja materiaalien rehellisyyteen liittyvien arvojen kanssa. Haluamme olla mukana tekemässä fyysisestä ympäristöstämme esineiden ja kalusteiden kera mahdollisimman tarkoituksenmukaista tarjoamalla ajatonta ja räätälöityä työtä, johon ostaja voi rakastua: yksilöllisiin tiloihin ja yksilöllisille ihmisille hetkellisten ja yksi-koko-sopii-kaikille ratkaisujen sijaan. 

Ovemme ovat aina auki uusille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Pidämme mielellämme yhteyttä myös jatkossa ja tähtäämme kestäviin asiakkuussuhteisiin, joten ota yhteyttä ennakkoluulottomasti tai tule vierailulle pajallemme Ullanlinnassa, niin tarjoamme kupin kahvia ja juttelemme projektistanne.”

-Eetu & Nino